Fotografering

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kan li’ at fotografere. Heller ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne ville gøre det noget mere. Hvem står i vejen? Tja, vel ikke andre end mig selv…

 

Solstråler i morgendisen – SöderÅsen

Jeg har ikke en favoritdisciplin indenfor fotografering. Jeg kan godt li’ at fotografere det der lige dukker op. Jeg er ikke så god til at planlægge.

Billedet ovenover blev taget på vej hjem efter en overnatning på SöderÅsen. Det kan dårligt planlægges. Man må gribe chancen når den er der.

Der ligger en masse erindring gemt i billedet. Jeg genkalder mig stemningen på turen. Og det er naturligvis med til at gøre billedet til noget specielt for mig.

Men jeg kan også li’ linjerne. Både vejens og solstrålernes.

Rømødæmningen

Billedet herover var som sådan heller ikke planlagt. Jeg fløj ikke til Rømø for at fotografere dæmningen. Men når jeg nu var der…

Jeg kan li’ linjerne i billedet. Dæmningens to rette linjer forbundet med et knæk. Horisonten. Skylinjen. Og så farverne naturligvis.

Fyr ved indsejlingen til Thorsminde

Det sidste billede var heller ikke planlagt. Det blev taget på en fototur med en ven. Vi kørte Danmark rundt, stoppede hver time og tog billeder af det der var. Og det bragte os blandt andet til Thorsminde.

Jeg har brugt en lang lukkertid for at få havets bevægelser til at ligne dis.

Igen tiltrækkes jeg af linjerne. Horisonten. Fyret. Skæringen mellem de to. Og så den rød/orange top midt i alt det grå.

Og så er der vist en konklusion man kan drage: Jeg kan li’ linjer og farver.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så vil jeg opfordre dig til at klikke på Instagram ikonet til venstre og se hvad jeg har lagt op der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *