Anstændighed

Forleden læste jeg et debatindlæg i Politiken – eller rettere: PÅ Politiken(.dk hvis du skulle være i tvivl).

Meget inspirerende. Det handler om at unge har mistet respekten for aftaler. Skrevet af en ung.

Selve debatindlægget eller indholdet af det, vil jeg egentlig ikke diskutere. Men det fik mig til at tænke, at grundlæggende handler det om anstændighed / respekt for hinanden – eller rettere: Manglen på samme.

Og det er ikke kun for den unge generation (kors hvor føler jeg mig gammel når jeg skriver sådan) at den problematik er gældende.

Som skrevet i et andet indlæg, så er jeg (mere eller mindre) aktiv på Tinder. Her oplever jeg gang på gang at få et match, gentleman som jeg er, skriver jeg naturligvis først også selvom det er hende der har matchet sidst. Men rigtig mange gange får jeg ikke et svar. Og tro mig, det er helt sobre og seriøse beskeder jeg skriver.

Det er helt fair at man mister interessen, men vis dog en smule respekt og svar mig.

Endnu værre er det dog med dem hvor vi har haft en – nogle gange længere – dialog, måske endda med snak om at mødes. Men pludselig bliver kontakten slettet. Uden et farvel.

Det synes jeg faktisk er uanstændigt – også selvom det får mig til at lyde som en sur, gammel mand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *