At være stolt…

… af mig selv er ikke noget jeg er ret god til.

Sad lige og genlæse mit indlæg om at få ros for mine billeder. Og nu vil jeg igen bryde med mig selv og skamrose mig selv. Jeg tager mange billeder og jeg har nu besluttet at gøre noget mere ved de bedste af dem.

Herunder er et billede taget i Tube’en i London. På stationen Great Portland Street (no shit!). Jeg har leget lidt med det: beskåret det, tunet farverne lidt. Men det er faktisk alt. Og så fået printet det i 50*50 cm og sat det i en ramme.

Og ved du hvad? Det ser hamrende godt ud! Og jeg vil prøve at se om jeg måske kan sælge nogle af mine værker…

Og hele idéen kom faktisk fra en kommentar på Instagram til et af mine andre London billeder. En af mine følgere kommenterede, at det pågældende billede ville se hamrende godt ud i stort format. Den tyggede jeg lidt på, og endte så med det herunder som det første. Det andet arbejder jeg lidt på, men kan ikke rigtig få det til at makke ret, på en måde så jeg er tilfreds. Men mere haster det heller ikke….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *