Onsdag sker det

Jeg har længe ønsket mig en tatovering mere – jeg har en i forvejen. Som med stort set alt andet i mit liv, skal tingene give mening for mig, før jeg kaster mig ud i det. Derfor gik der længe (vi snakker år) før jeg fandt motivet til den første. Motivet til den kommende har jeg egentlig i et par år vidst hvad skulle være – men bare ikke fundet den rigtige udformning.

Den er nu fundet.

Motivet er en kirkeklokke. Ikke fordi jeg på nogen måde er religiøs, jeg har aldrig været medlem af Folkekirken. Men fordi den symboliserer mange ting:

Glæde – ved dåb, konfirmation, bryllup

Sorg – ved begravelser

Samling

Advarsel ved brand eller hvis fjenden kom

– Men på toppen af bøjer i havet sad der også klokker, så skibe kunne blive guidet gennem natten eller tågen.

Der er dog også det twist, at den tatovering jeg allerede har er et symbol brugt i forbindelse med nummeret ‘High Hopes’ (Pink Floyd hvis du skulle være i tvivl). En kirkeklokke er en meget fremtrædende del af nummeret. Så den nye tatovering hænger uløseligt sammen med den første – og så kan den guide mig gennem tågen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *