Tilbud / efterspørgelse…

Det er vel som regel dejligt at nogen har brug for en, synes man er attråværdig eller bare gerne vil have ens krop. Og skal jeg ellers tro de tilbud og tilkendegivelser jeg får i min mailboks 8-10 gange om dagen – så er jeg manglet, attråværdig og med en krop som selv de smukkeste, lækreste, hotteste kvinder vil have…

Jeg har det bare med at komme til at slette de mails før jeg får svaret på dem. Pokkers.

Men det kan være der er håb, der er i hvert fald nogle som er ude i det man må kalde god tid:

A man for Christmas? Jeg ved ikke med dig, men julen er for mit vedkommende overstået…. Så jeg har altså 359 dage til at få svaret Claire og Charlene – det burde jeg kunne nå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *