Fan

SONY DSC

Billedet herover er min egen kreation. Mit eget twist på det ikoniske cover fra Pink Floyd albummet “Dark Side of the Moon” eller DSotM blandt conniseures. Coveret der viser et prisme med en lysstråle der bliver brudt i alle regnbuens farver.

På trods af DSotM’s status som værende det album der har ligget længst tid på den amerikanske Billboard200 – nemlig 741 uger i træk (det er mere end 14 år!!!) – er det i min verden ikke det bedste Pink Floyd album.

De fleste over 30 kender “The Wall”. Et fantastisk – såkaldt – konceptalbum fra 1979. Mange kender også “Wish You Were Here” fra 1975 – også et konceptalbum.

To vanvittig gode albums.

Jeg vil dog fremhæve “The Final Cut” fra 1983. Igen et konceptalbum. Et album der stort set er et Roger Waters værk. En stærk politisk protest mod krig og Falklandskrigen i særdeleshed (den brød ud i 1982).

Men også et album om afstanden mellem mennesker.

Ja, jeg er fan af Pink Floyd. Det vedkender jeg mig. Har gennem tiden været til op i mod 30 Pink Floyd-relaterede koncerter. Herunder 1 Pink Floyd, 3 “Roger Waters The Wall Live”, 1 Roger Waters og 1 David Gilmour.

Og om 5 uger skal jeg opleve David Gilmour igen, denne gang i Royal Albert Hall!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *