Et tema

Sidder her i mørket og tænker. Er på landet hos mine forældre. Vinden er taget til og rusker lidt i huset. Jeg er gået for mig selv. Hovedet er fuldt. Har siddet og fulgt et kursus i Java-programmering (nej ikke kaffe, ej heller et geografisk sted, men et programmeringssprog). Nu trænger jeg til lidt ro.

Pludselig falder en tanke mig ind. Det er vist et tema for mig at sidde i mørket og falde ned. Minimere sanseindtrykkene – i hvert fald dem fra synet.

Ind i mellem har jeg brug for at koble fra. Geare ned. Og det gør jeg godt i mørke. Jeg kan fysisk mærke hvordan sanserne en efter en gearer ned. Hvordan kroppen langsomt lader anspændtheden slippe sit tag.

Og det er måske derfor, at jeg ofte fungerer godt om aftenen. Når sanserne ikke stimuleres så meget. Kun stimuleres af det jeg vælger.

Godnat og sov godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *