At vente…

… i spænding!

Jeg har undervist et hold i aerodynamik gennem de sidste måneder og de sidder i skrivende stund og er til prøve i det. Jeg sidder udenfor og venter. Desværre får de først resultatet sidst på dagen og det har jeg ikke tid til at vente på, men førstehånds beretninger når de kommer ud er også ok.

Hver gang nogen er til prøve eller eksamen, er det jo kutyme at ønske held og lykke. Det mener jeg er forkert. For hvis held spiller en rolle i prøven / eksamen, så spiller læringen ingen rolle – eller i hvert fald er den formindsket og den retfærdige, ensartede, uvildige bedømmelse går fløjten. Og dermed ryger hele grundlaget for bedømmelsen.

Hvad jeg gør er, at ønske god fornøjelse. For eleven er forhåbentlig så klar, at eksamen bliver en fest!

PS Mine elever kom ud mens jeg skrev på dette indlæg – og de lød rimeligt fortrøstningsfulde, det glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *