At være eller ikke at være

Er det spørgsmålet? Eller burde det hedde “At have eller ikke at have”?

Det er nok to sider af samme sag i dette indlæg. For det handler om at være selektiv eller have en holdning.

Jeg er nok klart mere bevidst om de valg jeg træffer end gennemsnittet. I hvert fald i forhold til funktionalitet og nogle gange i forhold til æstetik.

Det gode eksempel er valget af mobiltelefon, valget mellem IOS (Iphone) og Android (Windows Phone springer vi over her).

Jeg kan godt lide at have kontrol over funktionaliteten og kunne derfor ikke drømme om at vælge en Iphone. Med Android kan jeg i langt højere grad selv bestemme over hvordan telefonen fungerer, jeg er ikke bundet af de valg Apple har truffet for mig.

Ofte bruger jeg en del tid på at udtænke den bedste løsning.

Som så mange andre har jeg et hav af fjernbetjeninger. 1 til tv’et, 1 til YouSee boksen, en til mit stereoanlæg. Så selvfølgelig har jeg købt en “intelligent” fjernbetjening som kan styre dem alle og som kan programmeres til at starte forskellige aktiviteter.

Så kom problemet at jeg gerne ville kunne se både tv og indhold fra YouSee boksen i soveværelset, men måske tv i stuen samtidig med indhold fra YouSee boksen i soveværelset. Så jeg måtte finde en løsning på det. Brugte tid på at researche det og fandt en løsning. En løsning jeg konstant forfiner.

Et lidt kedeligt, halvteknisk indlæg, men det siger lidt om hvordan jeg rænker…

Ting skal fungere. Og de skal fungere optimalt og som JEG vil have det. Ikke på en måde der er dikteret af andre.

PS Jeg er fx ikke tilfreds med hvordan denne blog er struktureret, jeg har arbejdet ret meget med at finde en bedre skabelon, men det er ikke lykkedes endnu… 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *