10 Spørgsmål 

Jeg tror vi alle har gjort det. Spurgt “Må jeg stille dig et spørgsmål?”. Eller sagt “Må jeg forstyrre dig?”. Og ret beset er det jo noget vrøvl, for når man spørger om man må stille et spørgsmål, så har man allerede gjort det. Og når man spørger om man må forstyrre, så har man jo også gjort det allerede.

Jeg har nogle gange praktiseret at sige “Må jeg stille to spørgsmål?” og når svaret så kom i form af et ja, så svare “Og det var så det ene!”. Der er nogen der forstår den og så er der dem som bare tænker “Weirdo!”.

Ja, det er pedantisk! Jeg ved det! Men jeg elsker jo altså præcision i sproget…

Og af en eller anden mærkelig grund kommer jeg i tanke om dette statement (som man siger på nudansk). Og det har absolut intet med ovenstående at gøre (udover noget præcision i sproget):

“Der findes 10 slags mennesker, dem der forstår det binære talsystem og dem der ikke gør.”

Den er kun sjov hvis man tilhører den første gruppe! Så forstår man også overskriften på dette indlæg! 😉 (Eller: (wink wink))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *