Hvem var model for hvem?

Indrømmet – jeg kan godt lide halv-kryptiske overskrifter på mine indlæg.

Jeg er i skrivende stund 44 år gammel. Det betyder, at jeg som barn / ung så Fragglerne på tv. Gjorde du også det? Så kan du måske huske Sprocket?

Sprocket er den hund som bor med sit menneske udenfor indgangen til Fraggle-land. Og Sprocket er fantastisk. Så fuld af liv, så udtryksfuld.

Og jeg ejer Sprocket. Dvs ikke Sprocket fra Fragglerne, men en hund der ligner Sprocket helt utrolig meget. Både i udseende og i væremåde. Dexter hedder han.

Jeg kunne godt tænke mig en lillebror til Dexter. Og når jeg får det, skal han hedde Sprocket. For racen, Schapendoes, er virkelig en sjov race. Fulde af liv og de har store personligheder.

Så hvem kom først? Schapendoes eller Sprocket?

Herunder er et klip fra Fragglerne (læs videre under videoen):

På mit gymnasium var der en lærer der blev kaldt Gorgen – endnu en karakter (ret beset en race) fra Fragglerne. Historien bag øgenavnet var, at Gorgen havde en søn der gik en årgang over mig og det er ham der har fortalt historien.

Familien havde også en efternøler der vel var tre-fire år gammel og en dag sad hun og så Fragglerne da Gorkerne kom på skærmen, hvortil hun udbryder: “Se, se far er i fjernsynet!”

Dexter i fuld galop

For Dexter gælder, at al leg foregår i løb. Beklager at billedet ikke er helt skarpt, men han er sa***** svær at fotografere fordi det går så hurtigt…

🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *